Huidtherapeuten bij Huidzorg MOZI

Maak kennis met Emine Elmaci - van Rossen, huidtherapeut en eigenaar bij Huidzorg MOZI: 

Ik ben gelukkig één van die mensen die van haar passie haar werk heeft kunnen maken. Ik ben altijd al bezig geweest met het reinigen en herstellen van de onzuivere huid. Toen ik rond mijn 30ste Rosacea bleek te hebben is mijn interesse in het beter maken van de huid nog meer gegroeid. Ik ben mij gaan verdiepen in wat ingrediënten van producten met de huid doen en hoe effectief peelings zijn. Deze zoektocht heeft er toe geleid dat ik besloot om de voltijd HBO opleiding Huidtherapie te doen. Na mijn afstuderen heb ik kunnen werken met A merken op de markt waar ik heb ervaren hoe effectief de juiste ingrediënten zijn bij het beter maken van de huid. Ik vind het een uitdaging om de juiste match bij de persoon te vinden. Ik werk graag met peelings en met laser apparatuur en ben overtuigd van de kracht van combinatiebehandelingen. Bij alles wat ik doe staat de veiligheid van mijn patiënten op de eerste plaats. Ik ben erg trots dat ik nu mijn eigen praktijk in mijn geboorteplaats heb en dat ik met mijn eerlijke advies anderen kan helpen aan een gezonde en stralende huid.

Ik help je graag!

Huidzorg MOZI:

  • Gediplomeerde huidtherapeuten
  • Persoonlijke benadering
  • Alleen kwalitatieve producten met bewezen effectiviteit

Huidzorg MOZI is aangesloten bij:

  • Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). De NVH is een overkoepelende organisatie die de belangen van de huidtherapeuten behartigt en organiseert na- en bijscholing voor leden.
  • Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Hierin wordt eenmalig geregistreerd of een paramedicus voldoet aan de opleidingseisen van de wet BIG. Vervolgens wordt er elke vijf jaar een registratie gemaakt of een paramedicus beschikt over actuele kennis en ervaring. Wanneer de paramedicus voldoet aan deze eisen, dan zal de geregistreerde paramedicus zijn kwaliteitsregistratie behouden.
  • AGB geregistreerd.
  • Lid van de VvAA (collectief van 130.000 zorgprofessionals)