Medische peelings

Medische peelings Huidzorg Mozi

Een medische peeling zorgt ervoor dat het bovenste ‘dode’ huidlaagje in een versneld tempo afschilfert. Hierdoor ontstaat er een vernieuwde, gladdere huid. Meer.

Microneedling met SkinPen

Microneedling Huidzorg Mozi

SkinPen microneedling is een van de populairste behandelingen van dit moment vanwege de superieure veiligheid, korte hersteltijd en indrukwekkende behandelresultaten. Deze behandeling verbetert de huid op een zeer effectieve manier en zonder risico's of vervelende huidreacties. Meer.

Acné-therapie

Acne komt bij 85% van de mensen tussen het 12e en 24e levensjaar voor. Na de tienerjaren neemt het aantal mensen met acne sterk af,  maar blijft bij een deel van de mensen toch de rest van hun leven een rol spelen. Meer

Combinatiebehandelingen

Combinatiebehandelingen Huidzorg Mozi

De meeste behandelingen zijn ook met elkaar te combineren en geven meer resultaat. Vaak is een combinatie van behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. In alle gevallen zal de huidtherapeut adviezen geven en zelfmanagement stimuleren met betrekking tot de thuisverzorging. Meer.

Rosacea / couperose

Rosacea is een veel voorkomende chronische huidaandoening in het gezicht. Het meest opvallende is de felrode kleur van de wangen en de neus. Rosacea betekent letterlijk 'rood als een roos'. Meer.

Huidverhevenheden

Iedereen kent ze wel; van die bultjes, wratjes of kleurverschillen in de huid die ervoor zorgen dat je huid er oud of vlekkerig uitziet. Wanneer je je stoort aan deze wratjes, bultjes of oneffenheden dan kun je deze eenvoudig weg laten halen door onze huidtherapeuten. Meer.

Productadvies

Tijdens een productadvies consult kijken we goed naar de huid en bepalen we welke verzorging jouw huid nodig heeft. Meer.