Combinatiebehandelingen

De meeste behandelingen zijn ook met elkaar te combineren en geven meer resultaat. Vaak is een combinatie van behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen.  De volgende combinatiebehandelingen voeren wij uit:

 

Firm Facial

De firm facial is een behandeling waarbij eem TCA gecombineerd wordt met microneedling. Een TCA peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag wordt opgelost. De huidcellen onder deze huidlaag worden daardoor gestimuleerd om zich te gaan vernieuwen. Dit leidt tot aanmaak van collageen en elastine. Bij microneedling worden er minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor komt een wondgenezingsproces op gang die ook de collageen en elastine aanmaak stimuleert. Door de behandelingen te combineren krijgt uw huid een enorme boost. De Firm Facial wordt vooral ingezet bij tekenen van huidveroudering. Maar we zetten het ook in bij acne littekens, een grove huidstructuur en bij pigmentvlekken.

 

Glow Facial

De glow facial behandeling is een behandeling waarbij een hoge concentratie vitamine C in de huid wordt gebracht door middel van microneedling. Het resultaat van de behandeling is een goed doorbloede, gehydrateerde huid die een mooie glans vertoont. Ideaal voor tijdens de zomermaanden!

 

Cosmo Glow

De Cosmo Glow behandeling omvat twee verschillende technieken in één behandeling: Peeling – needling. De TCA 12% zorgt voor een onmiddellijke doorbloeding en stimulatie van de huid. Vervolgens zorgt de microneedling voor de collageenstimulatie en optimale opname van het hoog geconcentreerd hyaluron van Emmagen. Deze behandeling biedt sterke hydratatie en vermindering van de fijne lijntjes.

 

Frisse blik peeling

Dit is een peeling in combinatie met microneedling behandeling speciaal voor dehydratatie, lijntjes en donkere kringen rondom de ogen! 

● Op basis van hyaluronzuur, vitamine C & Glutathione 
●  Stimuleert de aanmaak van de collageen en elastine vezels voor een vollere huid 
● Werkt goed voor hydratatie in de oogzone
● Beschermt tegen vrije radicalen door de sterke antioxidanten!

Voor een optimaal resultaat is het advies: 3 behandelingen met een interval van 7 weken.

 

In alle gevallen zal de huidtherapeut adviezen geven en zelfmanagement stimuleren met betrekking tot de thuisverzorging.