Medische peelings

Een van de meest populaire behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging is het toepassen van een peeling.

 

Een medische (of chemische) peeling zorgt ervoor dat het bovenste ‘dode’ huidlaagje in een versneld tempo afschilfert. Hierdoor ontstaat er een vernieuwde, gladdere huid.
Een peeling kan zorgen voor een minimaal lichte tot zware afschilfering. De afschilfering hangt af van de sterkte van de peeling, hoe diep de peeling gaat, de voorbereiding en conditie van de huid.

 

Lees hieronder verder over onze medische peelings of maak meteen een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

  Elk soort peeling werkt op een ander niveau en doel in de huid. Al na één behandeling merk je verschil in conditie, onregelmatigheden, rimpels en littekens.


  Er zijn peelings voor verschillende huidaandoeningen zoals (acne) littekens, hyperpigmentatie, melasma, gevoelige huid, rosacea en fijne lijntjes en rimpels. De intensiteit van een peeling hangt sterk af van welke huidaandoening aangepakt dient te worden.


  Welke peeling wordt toegepast is erg afhankelijk van de huidaandoening, huidconditie en wenselijke downtime. Daarom wordt elke behandeling volledig op maat gemaakt. Vraag naar de mogelijkheden bij uw huidtherapeut.

  Onze merken

  Bij Huidzorg MOZI werken we voor peelings met kwaliteitsproducten van Dermaceutic, Theraderm en Renophase.

  Mask Peel Dermaceutic

  Dermaceutic Mask Peel ook wel de 'feest peeling' of 'skinbooster' genoemd is een hele makkelijke behandeling die tussen je werk door gedaan kan worden en als je een feestje hebt op dezelfde dag nog. Na deze behandeling merk je een hele mooie glow op je huid en zonder enige zichtbare herstel, dus dit is een peeling zonder enige vervelling. Wij raden aan om deze peeling regelmatig bij ons te laten doen, omdat het de huid echt een boost geeft.

  Deze behandeling duurt ong. 15 minuten.

   

  Milkpeel Dermaceutic

  Wil jij je huid laten stralen? De Milkpeel van Dermaceutic heeft een krachtige combinatie van 50% glycolzuur, 10% melkzuur en 4% salicylzuur. De peeling zorgt dat de bovenste huidlaag meer doorlaatbaarheid krijgt waardoor de huidconditie verbeterd. Deze peeling heeft een minimale downtime en is geschikt voor fijne lijntjes en een doffe teint. Om deze peeling veilig en effectief te ondergaan dient de huid vooraf met de juiste producten te worden voorbereid. Tijdens een consult word dit uitgelegd.

  Deze behandeling duurt ong. 30 minuten.

  Crystal Peel Dermaceutic

  De Crystal Peel is geschikt voor de behandeling van oppervlakkig pigment zoals sproetjes en zonschade, post-inflammatoire hyperpigmentatie en zelfs  milde acne. De Crystal Peel bestaat uit Salicylzuur en Amandelzuur. Het doel van deze peeling is het verminderen van hyperpigmentatie, overtollig acne, stimuleert het exfoliatieproces.

  De behandeling duurt ong. 30 minuten.

   

  Cosmo Peel Dermaceutic

  De Dermaceutic Cosmo peel is een peeling met TCA, die zeer geschikt is voor het verbeteren van de huid met fijne lijntjes, rimpels, acnelittekens en lentigo solaris. Afhankelijk van de sterkte van de peel, staat er voor de behandeling een hersteltijd van 3-7 dagen. Na de peeling kunt u tijdelijk roodheid, zwelling en/of schilfering in het behandelde gebied ervaren. Voorafgaand aan deze peel is het belangrijk om de huid goed voor te bereiden met de juiste producten. Tijdens het consult wordt besproken welke producten geschikt zijn voor jouw huid. We bieden de Cosmo peelings aan in verschillende sterktes van 12%, 15%, 18% en 20%.

  Deze behandeling duurt ong. 45 minuten.

  Mela Lightening Theraderm

  De Mela lightening is een ideale behandeling bij pigmentproblemen in het gezicht zoals een zwangerschapsmasker (melasma). Deze behandeling kan ook op een veilige manier in de zomermaanden worden uitgevoerd. Tijdens de behandeling wordt tranexaminezuur door middel van microneedling in de huid gebracht. Dit ingrediënt werkt remmend op de aanmaak van pigment waardoor het pigment kan verminderen en verergering wordt voorkomen. 

  Deze behandeling duurt ong. 60 minuten.

   

  Glow Facial

  De Advanced Glow Facial is de ideale behandeling voor het beschermen van de huid tegen vrije radicalen en pigment. Bevordert de doorlaatbaarheid van de huid en stimuleert de celvernieuwing. Bevat hoog gedoseerd vitamine C dat de huid versterkt met een infuus aan antioxidanten. De behandeling bij uitstek voor de zomer om te huid extra te beschermen. 

  De behandeling duurt ong. 60 minuten.